Logo PvdA Zaanstreek

In november heeft het algemeen bestuur de begroting 2018 besproken en ongewijzigd vastgesteld. In het voorstel van het dagelijks bestuur werden een paar nieuwe ontwikkelingen toegelicht.

Piet Oudega

Volgens Google is het zowel een Joods, Arabisch als Chinees gezegde: “Ik wens je veel personeel”. En dat zeg je dan tegen een collega-ondernemer die je niet mag. Een PvdA-bestuurder kijkt hier vaak anders tegenaan.

Buurtenquete

Buurtenquête PvdA Zaanstad

Inwoners Zaanstad willen meer plekken en activiteiten voor opgroeiende jeugd

Astrid Oosenburg en Gerard Oosterwijk

Op 14 augustus zijn kandidatenvoorzitters Astrid Oosenbrug en Gerard Oosterwijk in de provincie Noord-Holland voor hun zomertoer. Ze komen langs in de gemeente Zaanstad voor een bakkie koffie (thee of fris kan natuurlijk ook) om bij te praten. Voor dit gesprek nodigen we alle leden van de afdeling Zaanstad uit en die van de omliggende PvdA-afdelingen.

Jaap Oud

Op vrijdag 4 augustus jongstleden is op 80-jarige leeftijd Jaap Oud uit Wormer overleden. Eind jaren 60, begin jaren 70 was Jaap Oud actief als raadslid namens de PvdA en betrokken bij het feit dat Wormer destijds geen onderdeel van de nieuwe gemeente Zaanstad werd. Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Hüsnü Polat

Ik ben op zaterdag 1 juli 2017 om 12:15 uur naar de Anton de Kombrug gegaan in Zaandam om de herdenking van de afschaffing van de slavernij mee te vieren.

Tjeerd Pietersma

De afgelopen dagen is er het nodige gepubliceerd over de beloning van de nieuwe directeur van groep HVC afval en energiebedrijf wat eigendom is van 46 aandeelhoudende gemeenten en 6 waterschappen uit Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Friesland.

Grand Gala du Bar

Tijdens het jaarlijkse Grand Gala du Bar was het Wij zijn Zaankanters platform van PvdA Zaanstreek genomineerd in de categorie Cultuur.

Links

Succesvol transformeren

on 20 februari 2017 in Links Lees meer

Buurtenquête

on 05 januari 2017 in Links Lees meer

Dit is Hüsnü Polat

on 28 november 2016 in Links Lees meer
­