Het PvdA-Ombudsteam Zaanstreek-Waterland zoekt versterking

Het ombudswerk biedt laagdrempelige, directe hulp aan mensen die hierom vragen en het vaak erg nodig hebben. Hiermee laten we zien dat onze PvdA echt opkomt voor de zwakkeren. Het delen van kennis en elkaar ondersteunen maakt ons als Ombudswerkers nog efficiënter en effectiever.

Het PvdA Ombudswerk richt zich traditiegetrouw vooral op klachten over (semi)overheidsinstanties, maar wij kunnen mensen ook op weg helpen als ze niet goed weten bij welke instanties ze moeten aankloppen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over een geschil met o.a. gemeente, bank, belastingdienst, woningcorporatie of ziekenhuis of welke (semi)overheidsinstelling dan ook.

Het huidige team zoekt versterking. Deels omdat de vergrijzing merkbaar wordt, deels omdat we de mogelijkheden van ons Ombudswerk breder onder de aandacht willen gaan brengen.

We zoeken mensen met een brede maatschappelijke belangstelling. Ervaring is niet vereist, wel een kritische, sociale en hulpvaardige instelling.

Wil je verdere informatie, mail ons dan even. Meteen aanmelden mag natuurlijk ook. Beide kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Links

Jeroen, bedankt!

on 10 januari 2020 in Links Lees meer

Vroeger promootte ik gas

on 15 januari 2020 in Links Lees meer

Wim Kok (1938-2018)

on 23 oktober 2018 in Links Lees meer

Succesvol transformeren

on 20 februari 2017 in Links Lees meer

Buurtenquête

on 05 januari 2017 in Links Lees meer
­