Enquete waterschappen

Het bestuur PvdA Noord-Holland wil met dit PvdA Panel de leden én kiezers van Noord Holland al in een vroeg stadium bij het opstellen van de verkiezingsprogramma betrekken.

De fractie heeft, samen met het gewestelijk bestuur, op basis van de woordvoering van de afgelopen bestuursperiode, de actuele politieke thema’s en onze politieke prioriteiten de vragenlijst opgesteld. De uitkomsten van deze vragen levert input voor het programma’s. Deze vragenlijst gaat over de prioriteiten van het verkiezingsprogramma voor het Waterschap Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK).

Zaterdag 23 juni 2018 organiseren we een regiodag. Daar zullen ook de uitkomsten van dit ledenpanel gepresenteerd worden. In een workshop kunnen de leden reageren op het concept verkiezingsprogramma. We zien je dan graag!

We doen nogmaals een beroep om iedereen die geen PvdA-lid is en die ook woonachtig is in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal, te vragen deel te nemen aan de vragenlijst. Zij kunnen onderstaande link gebruiken. De vragenlijst kan tot uiterlijk maandag 21 mei 23:59 uur ingevuld worden.

Vragenlijst waterschappen

Alvast bedankt voor uw moeite!

 

Links

Wim Kok (1938-2018)

on 23 oktober 2018 in Links Lees meer

Succesvol transformeren

on 20 februari 2017 in Links Lees meer

Buurtenquête

on 05 januari 2017 in Links Lees meer

Dit is Hüsnü Polat

on 28 november 2016 in Links Lees meer
­