20200929 agendabanner

Op 29 september zal het eindelijk weer gebeuren… Een eerste fysieke bijeenkomt van de afdeling Zaanstreek van onze partij, waarin we elkaar hopelijk voor het eerst sinds langere tijd weer ‘in real life’ kunnen begroeten.

Uiteraard zal deze bijeenkomst ook in het teken staan van corona en de invloed daarvan op politiek en samenleving. Daarnaast zal onze voorzitter, Mark Damman, de voorzittershamer neerleggen. Uiteraard betreft dat het formele deel van de bijeenkomst die derhalve het officiële karakter van een ledenvergadering zal kennen.

Wat dat laatste betreft: een opvolger voor Mark is nog niet gevonden. Het bestuur is daarom naarstig op zoek naar een opvolger voor Mark en kan daarnaast ook voor andere functies nog bestuursleden gebruiken. Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft? Meer informatie is te verkrijgen via Mark Damman ((nu nog) voorzitter) of Alexander Auerbach (secretaris) via ‘Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.’.

De bijeenkomst de 29e zal starten om 19:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur) en vindt, i.v.m. de benodigde te handhaven afstand (corona) tussen de aanwezigen, plaats in de Bullekerk, Westzijde 75, 1506 ED, Zaandam.

Let op:  Aanmelden is verplicht.

Zie de agenda

Links

Jeroen, bedankt!

on 10 januari 2020 in Links Lees meer

Vroeger promootte ik gas

on 15 januari 2020 in Links Lees meer

Wim Kok (1938-2018)

on 23 oktober 2018 in Links Lees meer

Succesvol transformeren

on 20 februari 2017 in Links Lees meer

Buurtenquête

on 05 januari 2017 in Links Lees meer
­