Nelleke Vedelaar partijvoorzitter van de PvdA komt op dinsdag 24 april naar de Zaanstreek voor een ‘Meet and Greet’ met leden en geïnteresseerden tijdens het Wij zijn Zaankanters Café. Daarnaast zal ze kennismaken met de nieuwe fracties van de PvdA in Zaanstad, Oostzaan en Wormerland. Wij zijn Zaankanters is een platform voor sociaal betrokken Zaankanters die zich inzetten voor de Zaanse samenleving. Het platform is een initiatief van PvdA Zaanstreek en heeft tot doel het persoonlijke gesprek te bevorderen en daarom is de avond voor iedereen toegankelijk. Vanaf 19.30 uur ben je welkom in Filmtheater De Fabriek. Rond 20.00 uur zal ze wat vertellen over haar eerste maanden als partijvoorzitter en haar visie op de toekomst van de PvdA. Daarna is er ruimte om vragen te stellen, ideeën te delen en informeel nog met haar na te praten.

nelleke vedelaar nieuwe voorzitter pvdaOp 6 oktober vorig jaar werd Nelleke Vedelaar door de leden van de PvdA gekozen tot opvolger van Hans Spekman. De nieuwe partijvoorzitter komt op 24 april naar de Zaanstreek voor een kennismaking met de drie nieuw gekozen fracties van PvdA Zaanstreek. Dit zal plaatsvinden op het Hembrugterrein waar ze ook zal kennismaken met diverse ondernemers op het terrein. De dag sluit ze gezellig af met een "Meet and Greet" tijdens het Wij zijn Zaankanters-Café. Leden en geïnteresseerden zijn dan welkom om te luisteren naar haar visie op de partij en de sociaal democratie in Nederland. Daarnaast wil ze het gesprek aangaan met de aanwezigen en horen wat er leeft in de Zaanstreek. De bijeenkomst ‘Vrolijk verder’ heeft een positief karakter. In de Zaanstreek is men blij met de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen afgelopen maart. In Oostzaan en Wormerland is de partij gelijk gebleven en in Zaanstad is de PvdA, vlak achter de nummer twee, de grootste partij op links geworden met 4 zetels. Een goed resultaat waar de afdeling op door wil bouwen. Wil je meer weten over de PvdA die Nelleke Vedelaar voor ogen heeft? Kom dan gezellig langs in het Wij zijn Zaankanters Café.

Wij zijn Zaankanters Café is dinsdag 24 april vanaf 19.30 uur is de inloop. Van 20.00 - 21.00 uur is het interactieve gesprek in Filmtheater De Fabriek Jan Sijbrandsteeg 12, Zaandam. Na afloop is er ruimschoots de gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. Toegang is gratis.

Agenda

Algemene informatie

Datum:  dinsdag 24 april 2018
Locatie: Filmtheater De Fabriek, Jan Sijbrandsteeg 12, Zaandam

Inloop: 19:30  uur
Start: 20:00 uur

Achtergrond informatie

Nelleke Vedelaar (Assen, 1977)  is een Nederlandse politica. Zij werd op 6 oktober 2017 met 62,5% van de stemmen verkozen tot voorzitter van de Partij van de Arbeid, als opvolger van Hans Spekman. Daarvoor was ze van 2006-2010 Gemeenteraadslid en van 2010-2017 wethouder in Zwolle.

Links

Succesvol transformeren

on 20 februari 2017 in Links Lees meer

Buurtenquête

on 05 januari 2017 in Links Lees meer

Dit is Hüsnü Polat

on 28 november 2016 in Links Lees meer
­