Kerstbrodenactie 2021
Maak leren toegankelijk

Voor dit jaar heeft de commissie twee organisaties geselecteerd. Het Zaanse Arie Lemsfonds steunt muziekvereniging Onderling Genoegen uit Krommenie en de (T)huiswerkklas van Taalcafé de Sluis. De muziekvereniging bestaat uit een fanfareorkest, een opleidingsorkest en een koor. OG verzorgt muzieklessen op scholen. Voor deze lessen zijn o.a. instrumenten nodig die door de kinderen gebruikt kunnen worden, zodat ze geen duur instrument hoeven aan te schaffen. Het Taalcafé de Sluis verzorgt taallessen voor nieuwkomers in Zaanstad. Vrijwilligers zorgen voor de begeleiding en helpen de cursisten. Voor de inrichting van de (T)huiswerkkamer, waar deze lessen worden gegeven, zijn onder meer leermiddelen en laptops nodig.

De lekkerste kerststol van de Zaanstreek

Uiteraard kunt u een kerstbrood bestellen voor eigen consumptie, maar geheel in de lijn en doelstelling van Arie Lems kunt u ook iemand verassen met een kerstbrood. Dat kunnen familie en vrienden zijn, maar ook kunt u iemand in uw omgeving verrassen die een bezoekje en een leuke attentie in de vorm van een kerstbrood niet verwacht. U kunt ook de mail doorsturen naar vrienden en familie in de Zaanstreek.

brood2 brakenhoff brood1

De kerstbroden worden gebakken door Bakkerij Lex Brakenhoff.
Lex Brakenhoff draagt zijn deel bij door een behoorlijke korting per kerstbrood te verschaffen.

Bestel u kerstbrood via dit formulier en het overmaken van €10.- per kerstbrood op banknummer: NL95 RABO 0323422535 t.n.v. Arie Lemsfonds onder vermelding van kerstbrood.

Uw bestelling wordt tussen 15 en 22 december bij u thuis, of bij afwezigheid bij de buren, afgeleverd.

Voor bedrijven geldt dat u kerstbroden kunt bestellen voor uw personeel. De aflevering daarvan vindt plaats op 15 en 16 december.

Bestellen

Links

Jeroen, bedankt!

on 10 januari 2020 in Links Lees meer

Vroeger promootte ik gas

on 15 januari 2020 in Links Lees meer

Wim Kok (1938-2018)

on 23 oktober 2018 in Links Lees meer

Succesvol transformeren

on 20 februari 2017 in Links Lees meer

Buurtenquête

on 05 januari 2017 in Links Lees meer
­