1 mei in Oostzaan

PvdA Oostzaan organiseert al een aantal jaren op 1 mei een bijeenkomst voor de oudere leden. Ook dit jaar had Gré Boom weer een aardige en goed bezocht programma verzorgd.

Marijke Frijlink las een paar prachtige verhalen voor van o.a. Annie M.G. Schmidt. Jaap Westerneng haalde verhalen op uit de turbulente geschiedenis van de afdeling waarmee hij Gré eerde die al die tijd met John de constante factor was en er voor zorge dat de afdeling weer verder kon in de dorpspolitiek. 

Er waren ook twee jubilarissen: Jacob Buijs kreeg de bronzen speld (25 jaar) en Jan Lust kreeg vanwege zijn 50 jarig lidmaatschap eentje van goud opgespeld. Twee gewaardeerde leden die ook altijd bereid zijn een handje te helpen bij het afdelingswerk. Zo brengt Jan nog altijd bij jarige leden een kaartje langs.

Dat we een betrokken politieke partij zijn bleek nog maar weer eens toen Eelco Taams de lokale actualiteit besprak. Er ontstond een levendige discussie over woningbouw en andere zaken. Ook onze 75 plussers stellen het op prijs als de fractie hun kennis wil benutten.

Eelco Taams

Klik op de foto's voor een grotere versie.

oostzaan 1mei2018 01oostzaan 1mei2018 02oostzaan 1mei2018 03oostzaan 1mei2018 05oostzaan 1mei2018 06

­