songul banner1

Zaanstad is een prachtige stad

Zaanstad is een prachtige stad. Met de 7 dorpen er omheen. Maar Zaanstad moet sociaal blijven. Ik ben er trots op, dat we Songül hebben als lijsttrekker, aldus Lodewijk Asscher.

PvdA strijdt voor sociale stad

"Zaanstad is een sociale stad en dat moet zo blijven", zegt Songül Mutluer, lijsttrekker PvdA Zaanstad. "21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en de PvdA wil zich hier sterk voor maken."

De rest van het artikel kunt u terugvinden in de bijlage.

Bijlage:

PvdA strijdt voor sociale stad.

Meer woningen toewijzen aan Zaankanters

Als verzorgingshuis moest de Amandelbloesem sluiten. Maar als buurthuis temidden van de ouderenwoningen leeft het als nooit tevoren. "Buurtbewoners, de vrienden van de Amandelbloesem, de wethouder, Zorgcirkel en Wormer Wonen maakten het mogelijk dat ouderen kunnen blijven wonen in hun eigen wijk en een gezamenlijke plek hebben", zegt PvdA-lijsttrekker Songül Mutluer.

De rest van het artikel staat in de afbeelding hieronder,

meer woningen toewijzen

Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Songül on tour - Zaanradio 3 maart 2018

Een bezoek van Songül Mutluer en Rene Tuijn aan Zaanradio. In het programma Zaterdagmagazine vertellen de raadsleden over de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing 2018. Wat gebeurt er allemaal? De afgelopen vier jaar heeft PvdA Zaanstad hard gewerkt, veelal achter de schermen. Nu willen ze laten weten wat ze hebben bereikt, waar ze voor staan en wat ze naar toe willen. Ook vertellen ze aan presentator Pascal Zandbergen waar je de kandidaat raadsleden de komende dagen kan tegenkomen.
#SamenLevenSamenWerken

Zeker zijn van een duurzame en groene stad

'0' op de meter en op naar een klimaatneutraal #Zaanstad! Een betaalbare en duurzame energievoorziening hoort daarbij. 'De komende jaren moet het simpeler en goedkoper!', aldus Rene Tuijn​ onze nr.2 en huidig raadslid, hoe heeft hij dit gedaan?

 

Sport verbroedert

Sport verbroedert, verbindt, schept saamhorigheid en onderling respect. Investeren in sport is ook investeren in gezondheid en in het bevorderen van participatie en sociale samenhang.

Sport moet voor iedereen toegankelijk zijn. 
#SamenLevenSamenWerken

Terug

Nieuwjaarsbijeenkomst PvdA 2018

Op 20 januari jl. was de Nieuwsjaars-bijeenkomst in museum "Streets of the World" op het Hembrugterrein.
Bekijk hier het filmpje.

Valt er wat te kiezen? NH Kiest

Een interview met Songül Mutluer, lijsttrekker PvdA Zaanstad.  "Waarom nodigen we de burgers niet uit om te stemmen?"

Links

Succesvol transformeren

on 20 februari 2017 in Links Lees meer

Buurtenquête

on 05 januari 2017 in Links Lees meer

Dit is Hüsnü Polat

on 28 november 2016 in Links Lees meer
­