Paul Kramer

Paul Kramer  is architect. Bekend van het sluishuisje op het  sluizencomplex in Zaandam. Eerder dit jaar sprak hij bij het Wij zijn Zaankanters Café over Tiny Houses of "klaine hoissies" zoals hij ze noemt. Hij pleit voor meer oog voor de schoonheid  van Zaanstad en het inzetten van de lokale bouwkracht.

Annemieke Goudsmit, rolstoelvriendelijk Zaanstad

Annemieke Goudsmit vraagt regelmatig aandacht voor een rolstoelvriendelijke stad. Daarnaast is ze binnen de PvdA Zaanstreek actief met de ondersteuning van de afdeling. Annemieke laat zich niet beperken en is een echte powervrouw.

Corrie Noom

Corrie Noom, kwam uit het onderwijs en was tot 2014 wethouder namens de PvdA in Zaanstad. Sinds kort is ze de enige vrouwelijke voorzitter van de Korfbal League. De bestuurder staat sinds deze zomer aan het roer bij KZ/Hiltex. Wat zijn haar plannen? Wat wil ze bereiken? Haar verhaal over KZ.

Ivan Nikolov

Onze Interim Burgemeester Ruud Vreeman (PvdA) neemt deze maand afscheid van de Zaanse politiek en schenkt zijn afscheidscadeau aan twee Zaanse projecten. Naast het Arie Lemsfonds heeft hij gekozen voor Stichting Budoclub "Choku".

Zaankanter André Drost

24 jaar lang was André Drost raadslid voor de PvdA en nog steeds zet hij zich in voor onze mooie streek. In de rol van voorzitter van vereniging De Zaanse Molen maakt zich hard voor het Molenmuseum. Onlangs werd een grote stap gezet naar realisatie van de Wereld van de Windmolen dat een plek moet gaan krijgen op de Zaanse Schans.

Paul Riteco

Paul Riteco is een rode-ondernemer puur sang. Naast Lab44 is hij eigenaar, resp. mede eigenaar van bierbrouwerij Hoop en twee restaurants in Zaanstad, waaronder De Hoop Op De Swarte Walvis.

Maarten Voster

Maarten Voster bekijkt de ontwikkelingen van de Zaanse Schans sinds enige tijd vanaf de zijlijn. Ziekte maakte dat hij het voorzitterschap van de Stichting Zaanse Schans niet meer kon blijven uitvoeren.

Araik Gingnagel

Araik Gingnagel (16) zit op het VWO aan het St. Michael College en is bestuurslid scholing & politieke activiteiten bij de Jonge Socialisten in Amsterdam. Hij organiseert activiteiten die erop gericht zijn om mensen hun politieke kennis en/of vaardigheden te vergroten. Zaterdag 11 maart sprak hij hierover met Jet Bussemaker (Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap).  Maar wie is deze actieve jongen uit Zaandam verder?

Links

Succesvol transformeren

on 20 februari 2017 in Links Lees meer

Buurtenquête

on 05 januari 2017 in Links Lees meer

Dit is Hüsnü Polat

on 28 november 2016 in Links Lees meer
­