Hüsnü Polat

Het ritje naar de studio in Koog aan de Zaan is vaste prik voor Hüsnü Polat. De drukke Zaankanter maakt met Radio 2000 een radioprogramma voor Turken in de Zaanstreek. "Het is een Zaans gebeuren, laat dat duidelijk zijn", vertelt Hüsnü enthousiast.

Hüsnü Polat is al jaren actief in de Zaanstreek. Zo ook binnen de PvdA Zaanstreek waar hij deel uit maakt van het ombudsteam. Daarnaast is hij ook al jaren een vaste waarde op de lokale omroep. RTV Zaanstreek maakte van een aantal oudgedienden een portret. Bekijk hieronder het portret dat is gemaakt van Hüsnü.

Ze staan er altijd, de mensen die de lokale omroep RTV Zaanstreek al jaren vrijwillig draaiende houden. In de zesde aflevering van de zomerserie Oudgedienden: Hüsnü Polat.

Dinsdagavond. Het ritje naar de studio in Koog aan de Zaan is vaste prik voor Hüsnü Polat. De drukke Zaankanter maakt met Radio 2000 een radioprogramma voor Turken in de Zaanstreek. "Het is een Zaans gebeuren, laat dat duidelijk zijn", vertelt Hüsnü enthousiast. "In Zaanstad heb je mensen die de Nederlandse taal niet goed machtig zijn, die proberen wij te bedienen. Het uiteindelijke doel is ervoor zorgen dat de mensen beter mee kunnen doen in de Zaanse samenleving."

Bron: RTV Zaanstreek

Links

Jeroen, bedankt!

on 10 januari 2020 in Links Lees meer

Vroeger promootte ik gas

on 15 januari 2020 in Links Lees meer

Wim Kok (1938-2018)

on 23 oktober 2018 in Links Lees meer

Succesvol transformeren

on 20 februari 2017 in Links Lees meer

Buurtenquête

on 05 januari 2017 in Links Lees meer
­